Forældrenes og børnenes skole
Karrebæksminde Privatskole er VORES skole

Karrebæksminde Privatskole er drevet af en engageret forældrebestyrelse.

I vores forældrebestyrelse er der op til syv pladser, som er besat af forældre, der har børn på skolen. Det er bestyrelsen, som har den overordnede ledelse og det økonomiske ansvar for skolen.

At det er forældre der står i spidsen for vores skole sikrer, at det altid er vores børn, der er centrum når der skal træffes beslutninger. Du kan ofte møde bestyrelsesmedlemmer i skolegården når de, som alle andre, henter og afleverer børn, og der er derfor kort vej fra brugerne til beslutningstagerne på vores skole.

Alle forældre til børn på skolen kan stille op til valg til bestyrelsen på vores årlige generalforsamling. Det er forældrene til børn på skolen, som vælger bestyrelsesmedlemmerne.

Da bestyrelsesmedlemmerne alle har jobs ved siden af, og gør arbejdet på frivillig basis, er der ansat en skoleleder, som tager sig af den daglige drift.

Skolelederen og en repræsentant for medarbejderne deltager også i bestyrelsesmøderne.

Du kan møde vores bestyrelse herunder:

Louise Schou Thygesen

Bestyrelsesformand

Louise skriver om sig selv: Jeg er læge på Slagelse sygehus. Jeg er mor til 4 børn, som alle går eller skal gå på Karrebæksminde Privatskole: Elias (Gruppe 3), Athene (Gruppe 2) samt Olander og Illinora, som starter på skolen i hhv. 2019 og 2021. Børnene og jeg bor sammen med deres far Janus i Karrebæk.

Jeg er en af initiativtagerne til skolen og har været med i bestyrelsen fra skolens opstart i 2016.

Jeg har fagligt stærke børn og elsker, at der er plads til, at alle kan udfordres udfra deres niveau. Man behøver ikke kede sig i skolen. Jeg er samtidig stor fan af, at skolen udvikler det "hele menneske" og at børnene lærer i kontekst. Det jeg selv bedst husker fra min skoletid, er de ting jeg oplevede med flere sanser (så, mærkede, lugtede mv.). Det sidder fast og det giver mening.

Jeg brænder for at videreudvikle en skole med barnet i fokus, hvor undervisningen tilpasses den enkeltes niveau og alle derved højnes fagligt og også socialt.

Jeg arbejder for at vedholde en stærk faglig lille skole med tryghed og trivsel som omdrejningspunkt.

Pia Kjær

Næstformand

Pia arbejder til daglig i Vordingborg kommune. Hun er mor til Magnus (Gruppe 3), og har været med som uundværlig støtte i Venneforeningen inden skolen åbnede, og nu som aktivt bestyrelsesmedlem.

Pia skriver om sig selv: Jeg brænder for at være med til at gøre en forskel. For at skabe og udvikle en lille skole, hvor fagligheden er høj og undervisningen tilpasses den enkeltes niveau - og hvor der er plads til alle. Jeg arbejder for at skabe en skole hvor børnene trives, og fagligheden er i top.

Helge Steen Mikkelsen

Bestyrelsesmedlem

Helge er far til Gustav (Gruppe 3) og Liva på 5 år. Helge er gift med Lise, og hele familien bor i Næstved. Helge er ansat som Erhvervspartner med landbrug som speciale i Jyske Bank. 

Karsten Wagner Bang

Bestyrelsesmedlem 

Karsten er far til to drenge - de går i henholdsvis Gruppe 2 og Gruppe 3.

Karsten skriver om sig selv: Jeg har deltaget i arbejdet omkring skolen siden 1. år. I første omgang i venneforeningen og efterfølgende i bestyrelsen. Jeg bor i Næstved og har valgt at køre turen til Karrebæk hver dag, for at give mine børn en hverdag fyldt med nærvær, natur, undervisning målrettet de enkelte elever og sammenhold på tværs af alder. Jeg sætter stor pris på vores lille skole. Det er fedt at se, hvordan skolen skabes - at være med til at skabe den, og som bonus har jeg lært en masse nye engagerede mennesker at kende.

Katrine Essendrop

Bestyrelsesmedlem

Katrine er mor til Ida (Gruppe 4) og Laura (Gruppe 2).

Katrine skriver om sig selv: Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder på Næstved sygehus. Jeg er gift med Christian, og vi bor i Karrebæksminde, så jeg har lokal kendskab. Jeg er ofte på skolen i hverdagene med vores ældste datter Ida, som har brug for, at jeg er med på ture og som støtte i undervisningen. Jeg syntes derfor, at jeg har et indblik i noget af hverdagen på skolen, hvilket jeg ser som en fordel i bestyrelsesarbejdet. Jeg er blandt andet med i bestyrelsen for at sikre sikre en fornuftig videre udvikling af skolen. 

Maria Falk Nielsen

Supleant

På Karrebæksminde Privatskole løfter vi i flok - det giver sammenhold
På Karrebæksminde Privatskole løfter vi i flok - det giver sammenhold

Spørgsmål til bestyrelsesformanden?

Send en mail til vores bestyrelsesformand Louise Schou Thygesen på ls@kmps.dk