Forældrenes og børnenes skole
Karrebæksminde Privatskole er VORES skole

Karrebæksminde Privatskole er drevet af en engageret forældrebestyrelse.

Det er bestyrelsen, som har den overordnede ledelse og det økonomiske ansvar for skolen.

At det er forældre der står i spidsen for vores skole sikrer, at det altid er vores børn, der er centrum når der skal træffes beslutninger. Du kan ofte møde bestyrelsesmedlemmer i skolegården når de, som alle andre, henter og afleverer børn, og der er derfor kort vej fra brugerne til beslutningstagerne på vores skole.

Alle forældre til børn på skolen kan stille op til valg til bestyrelsen på vores årlige generalforsamling. Det er forældrene til børn på skolen, som vælger bestyrelsesmedlemmerne.

Skoleledelsen og en repræsentant for medarbejderne deltager også i bestyrelsesmøderne.

Du kan møde vores bestyrelse herunder:

Katrine Essendrop

Formand

Katrine er mor til Ida og Laura.

Katrine skriver om sig selv: Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder på Næstved sygehus. Jeg er gift med Christian, og vi bor i Karrebæksminde, så jeg har lokal kendskab. Jeg er ofte på skolen i hverdagene med vores ældste datter Ida, som har brug for, at jeg er med på ture og som støtte i undervisningen. Jeg syntes derfor, at jeg har et indblik i noget af hverdagen på skolen, hvilket jeg ser som en fordel i bestyrelsesarbejdet. Jeg er blandt andet med i bestyrelsen for at sikre sikre en fornuftig videre udvikling af skolen. 

Anita Pedersen


Anita er mor til Sarah

Lars Verner Kampf

Lars er far til Emilia. 
Lars skriver om sig selv:
Jeg bor i Mogenstrup med Anette og mine to børn Emilia på 14 og Magnus på 16 og vores lille hvide hund Issa.
Jeg er uddannet maskiningeniør og arbejder som projektleder i udviklingsafdelingen ved Emerson (Damcos) i Næstved.
Jeg er trådt ind i bestyrelsen, for at støtte op om en helt særlig skole. Karrebæksminde Privatskole er en skole, hvor der er plads til individerne, og forskelligheder accepteres - både af børn og voksne. En skole der i den grad drives "af hjertet" og lysten til at være der for børnene.

Aida Victoria Lindberg

Næstformand

Aida er mor til Dexter og Maggie 

Vi bor i Karrebæksminde, få minutter fra skolen, sammen med min kæreste og bonusbørn. Børnene har deres far i Næstved, så der færdes vi også. Jeg er uddannet psykolog og har hovedsageligt erfaring med børn og unge - dette i form af psykiatri, traumer og naturligvis normal udvikling. Jeg ser det som en styrke i bestyrelsen, at jeg kan bidrage med min faglige viden. Jeg er endvidere med i bestyrelsen for at bidrage til at videreudvikle de værdier, som skolen står for, herunder differentieret undervisning, der tager udgangspunkt i det enkelte individ. Ligeledes er det vigtigt for mig at være med til at videreudvikle skolens fokus på leg, fantasi og kreativitet i undervisningen samt ikke mindst et fællesskab, hvor hvert barn anerkendes og respekteres for netop den, han/hun er. Jeg håber også at være med til at sikre, at vi har hånd om børnenes personlige udvikling i ligeså høj grad som den faglige udvikling. 

Helge Steen Mikkelsen


Helge er far til Gustav. Helge er gift med Lise, og hele familien bor i Næstved. Helge er ansat som Erhvervspartner med landbrug som speciale i Jyske Bank.