Hverdagen på skolen

Vores den yngste har gået på skolen siden hun startede i førskole. Undervisningen giver plads til fordybelse jeg slet ikke troede at hun kunne. Når de andre løber i pauseopgaver knokler hun videre. 

Camilla, mor til barn i Gruppe 2

Karrebæksminde Privatskole er en DGI certificeret udeskole, og eleverne kommer ofte ud af klasseværelset for at mærke læringen i praksis. Selvom vi oplever mange forskellige ting  på vores skole, er hverdagen dog stadig bygget op omkring faste rammer.

Vi starter hver morgen med en samling. Hvor alle elever mødes og hører dagens program. Der kan også være fremvisninger fra grupperne. 

Vi har udeskoledag hver torsdag, hvor alle grupper har mulighed for at fordybe sig i et særligt emne eller tage på en udflugt. En gang om måneden er udeskolen ekstra lang til kl. 16.20, så der er mulighed for at tage lidt længere væk. 

Særligt i indskolingen er der fokus på at skabe rammer omkring hverdagen, så børnene får gode vaner fra starten. 

Skoledagene er korte. De yngste møder fra kl. 8.10 til kl. 13.15 og de ældste fra kl. 8.10 - 14.15. I løbet af skoledagen er der rig mulighed for at komme ud og få frisk luft og løbe et par runder omkring skolen, hvis der er brug for at få klaret hovedet.

Min datter elsker skolen. Og nu i 0. klasse har hun allerede lært at læse. Det er virkelig en skole, som fremmer læring på bedste vis. 

Camilla, mor til barn i Gruppe 1

Lyst til at høre mere?

Kontakt os på 48 44 64 26 eller info@kmps.dk